Mittatilausmatot

Mittatilausmatto on varmin vaihtoehto, kun etsit juuri sinun kotiisi sopivaa mattoa. Kauttamme voit tilata mittatilausmaton useilta eri toimittajilta, jolloin väri- ja materiaalivaihtoehtoja on lukematon määrä.

Mittatilausmaton tilaaminen

1.

Kun olet hankkimassa kotiisi uutta mattoa, autamme sinua kartoittamaan käyttötarkoitukseen parhaiten sopivia materiaalivaihtoehtoja. On tärkeää huomioida esimerkiksi millaista kulutusta ja olosuhteita matto voi kohdata, jotta mittatilausmatto kestäisi hyvänä mahdollisimman pitkään.

2.

Seuraavaksi on hyvä pohtia minkä sävyinen ja kokoinen matto sopii parhaiten matolle tarkoitettuun tilaan. Halutessasi saat liikkeestämme näytepaloja, joiden avulla voit mallata sävyt kotisi sisustukseen sopiviksi. Oikea koko löytyy usein valokuvien ja pohjapiirustusten avulla, mutta halutessasi voimme tulla kanssasi ottamaan mitat paikan päältä.

3.

Kun koko, materiaali sekä haluttu väri ja kuosi ovat tiedossa, voidaan matto laittaa tilaukseen. Mittatilausmatto valmistuu valmistajasta riippuen noin 2-6 viikossa.

  • Ota yhteyttä

    Etsitkö tiettyä sisustukseen liittyvää tuotetta tai ratkaisua kotiisi tai toimistoosi? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Halutessasi voit myös liittää viestiin kuvia toivomastasi sisustusratkaisusta tai tilasta, jota haluat sisustaa. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    • Max. file size: 128 MB.
  • Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen tallentamisen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Myymälä

Myymälä auki arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-15. Soita myymälään 0172615819 tai laita sähköpostia sisustuspicasokuopio@gmail.com

 

Sijainti

Puijonkatu 24, Kuopio