Laadukkaat huonekalut kotiisi

Sisustusliikkeestämme on esillä myös jonkin verran huonekaluja ja valaisimia. Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta huonekalut ovat tilaustuotteita. Uudelle sohvalle ja nojatuolille varteenotettava vaihtoehto on myös nykyisen verhoilun uusiminen – etenkin, jos huonekalu on muuten hyvässä kunnossa. Kangasvalikoimastamme löytyy paljon erilaisia kankaita, kuoseja ja värejä, joista luotto-ompelijamme loihtii huonekalullesi uuden verhoilun.

Woodnotes

Woodnotesin huonekalut henkivät suomalaista selkeää designia.

HAY

Hayn modernit ja selkeät huonekalut ovat tehty toiminnallisuus ja laatu edellä – miellyttävää ulkonäköä unohtamatta. Huonekalujen rakenteiden ja muotojen suunnittelussa hyödynnetään arkkitehtuuria hyvän kestävyyden takaamiseksi.

Sisustusliikkeemme palvelee

Myymälä auki arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-15. Soita myymälään 0172615819 tai laita sähköpostia sisustuspicasokuopio@gmail.com

 

Sijainti

Puijonkatu 24, Kuopio

  • Ota yhteyttä

    Etsitkö tiettyä sisustukseen liittyvää tuotetta tai ratkaisua kotiisi tai toimistoosi? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Halutessasi voit myös liittää viestiin kuvia toivomastasi sisustusratkaisusta tai tilasta, jota haluat sisustaa. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    • Max. file size: 128 MB.
  • Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen tallentamisen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.