Laaja valikoima sisustustekstiilejä kotiin ja toimistoon

Päivä- ja torkkupeitoilla ja koristetyynyillä voit helposti luoda kotiisi tai jopa toimistoosi toivottua tunnelmaa ja piristää sisustusta. Sisustusliikkeestämme löydät vakiokokoisia kodin sisustustekstiilejä, mutta voit myös teetättää päiväpeitot ja koristetyynyt mittatilauksena.  Liikkeessämme laaja tilausvalikoima myös verhoilukankaita. Edustamme monia tekstiilinvalmistajia ja brändejä, joten värejä, kuoseja, tyylejä ja materiaaleja löytyy varmasti jokaiseen makuun ja tarkoitukseen.

Lauritzon’s

Kotimaisella Lauritzon’s:lla on laaja valikoima huonekalukankaita. Kankaat suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Euroopassa, pääosin Italiassa.

Aukioloajat

Myymälä auki arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-15. Soita myymälään 0172615819 tai laita sähköpostia sisustuspicasokuopio@gmail.com

 

Sijainti

Puijonkatu 24, Kuopio

  • Ota yhteyttä

    Etsitkö tiettyä sisustukseen liittyvää tuotetta tai ratkaisua kotiisi tai toimistoosi? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Halutessasi voit myös liittää viestiin kuvia toivomastasi sisustusratkaisusta tai tilasta, jota haluat sisustaa. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    • Max. file size: 128 MB.
  • Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen tallentamisen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.