Laaja valikoima verhokankaita

Kasveja, eläimiä, kukkia, luontoa, graafisia muotoja, pelkistettyjä, yksivärisiä… verhokangasvalikoimamme kuosien kuvailua voisi jatkaa loputtomiin. Oli verhojen tarpeesi sitten luoda tiettyä tunnelmaa, sointua sisustuksesi muihin väreihin, pimentää tilaa tai jopa hiljentää tilaa, löydät meiltä varmasti ratkaisun sisustukseesi. Meiltä löydät myös paloturvalliset verhot toimistoihin.

Romo

Englantilaisen Romon verhoista löytyy kuoseja jokaiseen makuun aina selkeistä geometrisistä ja värikkäistä kuvioista yksinkertaisempiin ja suuriin kukka- ja kasvikuoseihin.

Designers Guild

Designers Guild on tuttu kauniista kukkakuoseistaan, mutta laaja kangasmallisto sisältää myös yksivärisiä verhokankaita.

Svensson

Svenssonin skandinaavista tyyliä edustavat verhot on luotu julkisiin tiloihin.

Almedahls

Almedahls:n valikoimista löytyy paloturvallisia julkipuolen kankaita.

Mittatilausverhot istuvat parhaiten kotiisi

Kun valmisverhoista ei löydy sopivan kokoista, sisustukseen sopivaa tai muuten omaa silmää miellyttäviä vaihtoehtoja, on hyvä pohtia mittatilausverhojen tilaamista. Kauttamme saa tilattua verhot mieleisestäsi kankaasta oikean pituisina.

Tervetuloa sisustusliikkeeseemme

Myymälä auki arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-15. Soita myymälään 0172615819 tai laita sähköpostia sisustuspicasokuopio@gmail.com

 

Sijainti

Puijonkatu 24, Kuopio

  • Ota yhteyttä

    Etsitkö tiettyä sisustukseen liittyvää tuotetta tai ratkaisua kotiisi tai toimistoosi? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Halutessasi voit myös liittää viestiin kuvia toivomastasi sisustusratkaisusta tai tilasta, jota haluat sisustaa. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    • Max. file size: 128 MB.
  • Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojaselosteen ja tietojen tallentamisen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.